Koe elämäsi peli - varaa huone

Kerää ystäväsi kokoon ja varaa huone helposti kotisivujemme kautta. Suositeltava ryhmän koko on 3-5 pelaajaa, mutta myös kaksin ja isommalla ryhmällä (myös 7-9 hlö) on mahdollista pelata. Ilmoitathan isommasta (7-9 hlö) ryhmästä varauksen yhteydessä tai erikseen. Tutustu tarkemmin pelin ohjeisiin ja usein esitettyihin kysymyksiin.

Varaa huone »

Osta lahjakortti »

Huoneet:

Kuutamokeikka

2-6 pelaajaa tai 7-9 pelaajaa

Rikas kartanonherra rakastaa autoja. Murtaudutte hänen työhuoneeseensa, mutta kaikki ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan. Ovi sulkeutuu perässänne ja poliisit lähtevät tulemaan paikalle. Pääsettekö huoneesta ulos ennen poliisin tuloa? Saatteko ryöstösaaliin mukaanne?

Kaikkeen tähän teillä on aikaa 60 minuuttia ennen kuin poliisit saapuvat paikalle pidättämään teidät. Varaa peli!


Radio Kasenberg esittää:

Yön viimeinen tunti

4-6 pelaajaa

Teidät oli kutsuttu hyväntekeväisyysgaalaan. Heräätte kolkosta tyrmästä ja kuulette radiosta, että teidät teloitetaan tunnin päästä. Sarjamurhaajan toimia ja teidän selviytymistänne seurataan radio Kasenbergin lähetyksessä.
Pääsettekö pakenemaan ennen netissä suorana tapahtuvaa teloitusta? Mitä saatte selville sarjamurhaajasta? Selvittämänne asiat auttavat poliisia saamaan sarjamurhaaja kiinni. Estättekö näin hänen toimintansa jatkumisen?
Varaa peli! 


Wezeliuksen turvahuone

2 pelaajaa

Olette menneet Wezeliuksen kartanoon haastattelemaan häntä ihmiskunnan mullistavan keksinnön johdosta. Kesken haastattelun kartanoon tunkeudutaan. Pääsette pakenemaan arvokkaiden suunnitelmien kanssa kartanossa olevaan turvahuoneeseen. Wezelius jää itse tunkeutujien vangiksi. Teillä on tunti aikaa kutsua apua ja pelastaa Wezelius tunkeutujien kynsistä.
Varaa peli! 


Siirrettävät pelit

Haluatko juhliisi tai tapahtumaasi pakopeli henkistä ohjelmaa? Meiltä saa pakopelin henkeen tehtyjä noin 15 minuutin mittaisia siirrettäviä pelejä. Voimme tuoda ne juhliisi tai tapahtumaasi.
Kysy tarjousta! Pelejä voi pelata myös yrityksemme tiloissa. Yrityksemme tiloissa pelit 20 €/peli (2-4 hlö).

Hinnasto

Pelaajamäärähinta pe-suhinta ma-to
5-919 € / hlö17 € / hlö
424 € / hlö22 € / hlö
329 € / hlö27 € / hlö
239 € / hlö37 € / hlö
Wezeliuksen
turvahuone
64€(2hlö)60€(2hlö)

Alennukset

Arkipyhinä hinta on sama kuin viikonloppuisin. Meiltä saat myös opiskelija-alennusta.

  • opiskelija alennus 2 € / hlö
  • alle 18-vuotiaat alennus 2 € / hlö

Meillä voit maksaa kortilla ja käteisellä sekä lahjakortilla.